14 GRILLI W TEŚCIE: Nie każdy i nie zawsze może sobie pozwolić na rozstawienie grilla, żeby potem móc delektować się aromatycznymi potrawami prosto z rusztu. Chyba że… ma grill elektryczny. Na nim też przygotujesz pyszne steki, szaszłyki i kiełbaski. Nie wszystkie grille są jednak bezpieczne – dwa modele z testu okazały się niedostateczne.
Kilka programów pieczenia różnych rodzajów mięsa, pomiar grubości steku umożliwiający dopasowanie czasu i temperatury pieczenia, dioda LED informująca o tym, czy mięso jest jeszcze surowe czy już nie, czy jest krwiste, średnio czy może bardzo wypieczone – takie funkcje może mieć grill elektryczny. Dzięki nim każdy dostanie swój ulubiony kawałek mięsa…
Testowane grille: Beem Pro Multi Grill, Clatronic KG 3571, Cloer 6720, De’Longhi CGH 902 C, Gourmet Maxx Turbo Grill, Philips HD4467, Philips HD6360, Russell Hobbs 20840-56, Severin KG 2392, Severin PG 8527, Steba VG 200, Tefal Optigrill GC702D, Tefal TG 8000, Weber Q1400
Dokonaj jego zakupu lub uzyskaj roczny dostęp do naszych treści.
Z Waszych wpłat finansujemy kolejne testy
-
DOSTĘP do artykułu „Gorąca przyjemność bez ognia” – TEST14,99 zł
-
Roczna Subskrypcja PRO-TEST119,00 zł / rok