0,00 zł

Brak produktów w koszyku.

Dieta w genach

Opublikowano:

Autopromocja

spot_img

Kulinarne upodobania zawdzięczamy nie tylko wpojonym przyzwyczajeniom, ale i genom.

 

Do takiego wniosku doszli brytyjscy uczeni, którzy zbadali zwyczaje związane z jedzeniem u 3 tys. par bliźniąt. Okazało się, że na to, co lubimy jeść, a czego nie, wpływ mają geny w 41 do 48%.

 

Geny najsilniej determinują nasze upodobanie do… czosnku i kawy.

Najnowsze Artykuły

WIĘCEJ PODOBNYCH

Wielki test air fryerów

91 AIR FRYERÓW W TEŚCIE: Mają przyrządzać potrawy zdrowiej, bo bez dużej ilości tłuszczu....

Polskie czereśnie nafaszerowane zakazanymi pestycydami

Wyniki testu szokują: Polskie czereśnie nafaszerowane pestycydami z czarnego rynku! Za to importowane niemal...

Test dżemów ekologicznych. Sprawdziliśmy pestycydy

4 DŻEMY BIO W TEŚCIE: Postanowiliśmy sprawdzić, czy ekologiczny dżem truskawkowy to kolejna marketingowa...