0,00 zł

Brak produktów w koszyku.

Strona głównaArtykułyŻywnośćZa mało mięsa w mięsie

Za mało mięsa w mięsie

Opublikowano:

Autopromocja

spot_img

Jakość wędlin się poprawia, ale coraz gorzej jest z ich oznakowaniem. Parówki cielęce bez śladu w nich cielęciny – na taki i podobne produkty możemy trafić podczas zakupów.

Blisko 9% partii przetworów mięsnych ma wadliwą jakość – to wynik kontroli, jaką w pierwszych miesiącach 2008 r. przeprowadziła Inspekcja Handlowa. Natomiast oznakowanie niezgodne z przepisami odnotowano w przypadku aż 25% skontrolowanych partii mięsa i przetworów mięsnych

Najnowsze Artykuły

WIĘCEJ PODOBNYCH

Pestycydy w truskawkach od rolnika i z bazaru

W sezonie Polacy chętnie kupują truskawki prosto od rolnika albo na bazarku. Wybierają je...

Truskawki z Biedronki gorsze niż z Lidla

Zbadaliśmy pozostałości pestycydów w polskich truskawkach z Lidla i Biedronki. W truskawkach z Biedronki...

Nieliczne roboty koszą dobrze

8 ROBOTÓW KOSZĄCYCH W TEŚCIE: Wiele automatycznych kosiarek z testu radzi sobie tylko z...