0,00 zł

Brak produktów w koszyku.

Strona głównaArtykułyŻywnośćZa mało mięsa w mięsie

Za mało mięsa w mięsie

Opublikowano:

Autopromocja

spot_img

Jakość wędlin się poprawia, ale coraz gorzej jest z ich oznakowaniem. Parówki cielęce bez śladu w nich cielęciny – na taki i podobne produkty możemy trafić podczas zakupów.

Blisko 9% partii przetworów mięsnych ma wadliwą jakość – to wynik kontroli, jaką w pierwszych miesiącach 2008 r. przeprowadziła Inspekcja Handlowa. Natomiast oznakowanie niezgodne z przepisami odnotowano w przypadku aż 25% skontrolowanych partii mięsa i przetworów mięsnych

Najnowsze Artykuły

WIĘCEJ PODOBNYCH

Test ekspresów do kawy: Wybierz tani i dobry

31 EKSPRESÓW DO KAWY W TEŚCIE: Czy dobry ekspres musi być drogi? Nowy test...

Test oczyszczaczy: W poszukiwaniu czystego powietrza

7 OCZYSZCZACZY POWIETRZA W TEŚCIE: Jaki oczyszczacz powietrza kupić? Taki, który skutecznie usuwa wirusy,...

Test pralek: Tanie pranie

30 PRALEK W TEŚCIE: Nowy test pralek pokazuje jasno: różnice między pralkami są bardzo...