0,00 zł

Brak produktów w koszyku.

Masz mix!

Opublikowano:

Autopromocja

spot_img

Czym smarować pieczywo? Która mieszanka tłuszczowa jest najzdrowsza, świeżość która najsmaczniejsza? Której świeżość budzi zastrzeżenia? Czy opakowania miksów wprowadzają nas w błąd? Dlaczego producenci nie chcą, byśmy wiedzieli, czym smarujemy pieczywo?

Nauka o żywieniu dzieli tłuszcze na zwierzęce i roślinne. Zwierzęce to masło i smalec; roślinne to oleje, oliwa z oliwek i margaryny produkowane na bazie utwardzonych olejów roślinnych. Ale w sklepach mamy duży wybór przeróżnych produktów przeznaczonych do smarowania pieczywa – tłuszczów stołowych, które są mieszankami tłuszczów roślinnych i zwierzęcych, na przykład masła z olejami roślinnymi bądź margaryną i margaryny z tłuszczem mlecznym. 10 właśnie takich produktów zostało poddanych testowi.

Najnowsze Artykuły

WIĘCEJ PODOBNYCH

Test golarek: Ostra, lecz delikatna

9 GOLAREK ELEKTRYCZNYCH W TEŚCIE: Niektóre golarki szarpią skórę albo nie są wodoszczelne. Jest...

Najtańszy oczyszczacz w czołówce testu

12 OCZYSZCZACZY W TEŚCIE: W nowym teście oczyszczaczy powietrza w szranki stanęło 12 modeli....

Te opony są bezpieczne

32 OPONY ZIMOWE W TEŚCIE: Przyczepność na śniegu, lodzie i mokrej nawierzchni ma zimą...