0,00 zł

Brak produktów w koszyku.

Strona głównaArtykułyChemia z winogron

Chemia z winogron

Opublikowano:

Autopromocja

spot_img

Jesień to pora winogron. Właśnie teraz są najsłodsze, najbardziej soczyste i najtańsze. Niestety zawierają zbyt dużo pozostałości trujących środków ochrony roślin.

Winogrona są szczególnie podatne na atak ze strony szkodników, dlatego bardzo często w uprawie tych owoców stosuje się środki ochrony roślin – pestycydy. Ratują one wprawdzie winogrona, ale potem pozostałości tych szkodliwych substancji lądują w naszych żołądkach.

Najnowsze Artykuły

WIĘCEJ PODOBNYCH

Zdrowe jedzenie z frytkownicy? – Test

46 FRYTKOWNIC BEZTŁUSZCZOWYCH W TEŚCIE: Frytki bez tłuszczu z frytkownicy? Frytkownica beztłuszczowa, inaczej airfryer,...

Duże lodówki w teście

13 LODÓWEK SIDE-BY-SIDE W TEŚCIE: Siedem bardzo dobrych dużych lodówek i sześć nieco słabszych...

Dobre też wśród tanich

28 SZCZOTECZEK ELEKTRYCZNYCH W TEŚCIE: Większość szczoteczek z testu czyści zęby bardzo dobrze. Problemy...